top of page
Search

Harmonia i equilibri

Construcció d'una piscina - Sant Julià de Lòria.



El xalet situat en una urbanització a Sant Julià de Lòria, incorpora una piscina que està connectada en gran part amb la natura, creant un ambient agradable i tranquil. Amb l’annexió de la piscina, han aparegut nous usos i s’han creat noves circulacions que donen valor a la construcció preexistent.


"HARMONIA, EQUILIBRI I LA RELACIÓ AMB LA NATURA SÓN LES CONSIGNES DEL PROJECTE"

El projecte sorgeix de la necessitat de crear un espai, que ha estat vital per als moments que ens ha tocat viure en l’últim any i mig, arran de la pandèmia de la COVID-19.


La connexió volumètrica integradora estableix un nou diàleg amb la construcció precedent, convertint la casa en un espai excel·lent per passar estones amb la família.


La reforma s’ha plantejat a partir de la necessitat de crear nous espais pensats per al benestar general, aportant sensacions d’harmonia i equilibri.



Per aquesta raó, s’han utilitzat materials, que en el seu conjunt contribueixen a crear l’atmosfera desitjada, integrant-los en l’entorn, i respectuosos amb el medi ambient.


Cal destacar, que s’ha aplicat la tècnica del microciment com a revestiment impermeable per la creació del got de la piscina, donant un aspecte de fons marí en el conjunt del volum.


Aquest aspecte intencionadament delicat, aporta la serenitat desitjada quan gaudeixes de l’espai.


A l’extrem de la piscina s’ha instal·lat un sistema de contracorrent que permet l’activitat aquàtica.


La creació d’una terrassa solàrium al costat de la piscina et permet gaudir de moments de relax a totes hores, donant valor al conjunt.












ARQUITECTURA: JOAN ALBERT CASAMAJOR

ENGINYERIA: DAVID VIVES GENÉ

INTERIORISME: PEP CAMPENY

CONSTRUCTORA: CONSTRUCCIONS PUJAL

bottom of page