top of page
Search

Futura nova seu d’Andorra Telecom

Node, el nom del projecte guanyador del concurs d'idees.



S’ha aprovat la proposta d’atorgament de premis del concurs d’idees per al projecte de la nova seu d’Andorra Telecom, que s’ubicarà a l’avinguda Meritxell 112 d’Andorra la Vella.


El jurat ha triat, entre les 9 propostes que es van presentar, el projecte de l’estudi Orteu Riba Arquitectes, que va ser guardonat amb 20.000 euros i és l’adjudicatari de l’encàrrec per dur a terme la redacció del projecte i la direcció facultativa de les obres.

El segon premi, dotat amb 10.000 euros, el van rebre els arquitectes Lluis Ginjaume, Gerard Veciana i Elisabeth Faura, mentre que el tercer premi, amb 5.000 euros de dotació, li va ser atorgat a l’equip format per Esther Pascal i Carles Gras. Finalment, s’ha premiat el quart i cinquè lloc, amb 2.000 euros cadascun, d’una banda, el projecte presentat per Marc Monegal i per l’altra, el de Sònia Palau i Daniel Pérez.


La setmana vinent es presentaran les propostes als mitjans, en un acte de lliurament de premis.

El ministre Torres ha destacat la qualitat dels projectes presentats i en relació al projecte guanyador, el jurat coincideix unànimement amb el bon encaix de la proposta arquitectònica amb l’entorn, que ajudarà a valoritzar la zona i els moviments comercials entre l’avinguda Meritxell i les zones del Fener, Riberaygua i Travesseres.


L’edifici mostrarà una imatge moderna i tecnològica, a l’hora que sostenible, i esdevindrà, sens dubte, un punt de referència en l’eix comercial de l’avinguda Meritxell.











39 views
bottom of page