top of page
Search

Funcionalitat amb estil

Updated: Sep 28, 2021

Hotel les Closes - Escaldes Engordany.


Amb un total de 78 habitacions s’han remodelat un total de 41 a l’espera de poder fer les 37 restants en una propera fase.


Habitacions pensades per a les necessitats de tot tipus de clients des de parelles, el client de negocis i famílies.


Pensant en aquests últimes han creat amb el mobiliari adequat unes habitacions que es converteixen en espais molt versàtils per a adults i nens.

Mantenint el mateix criteri que es va seguir en la reforma de la recepció, lobby bar i restaurant de la planta baixa s’ha volgut aconseguir el confort i calidesa que ofereix un hotel de muntanya però amb espais oberts i decoració minimalista moderna i funcional que ofereix un hotel de ciutat.

Reforma integral de les habitacions obtenint espais més diàfans, funcionals i oberts.

Uniformitat del disseny de l’habitació i el bany.


Una altra millora va ser el canvi de les finestres i a la façana la col.locació de llums leds, fàcilment perceptibles per als vianants des del carrer principal.

El lavabo està integrat a l’habitació, separat per vidrieres per donar amplitud i lluminositat.

Es combina la fusta dels diferents elements de mobiliari i del paviment amb el gres del capçal amb efecte pedra i encimera del lavabo de silestone de una sola peça amb efecte granit gris.

Seguint el criteri d’uniformitat, el mateix paviment continua al passadis. Aquí la fusta de les portes combina amb les estructures de ferro que s’utilitzen per a la senyalització. S’han utilitzat diferents peces de ferro que s’han troquel·lat per a la senyalització de les plantes i les habitacions.

Amb la il·luminació tota de leds i amb els diferents elements, s’ha buscat calidesa i independència en la il·luminació dels espais.



"El resultat proporciona una important calidesa a tot l’entorn"





PROJECTE: HOTEL LES CLOSES

CONSTRUCTORA: GCS

Recent Posts

See All
bottom of page