top of page
Search

Experiència sensorial

Mood restaurant · Escaldes-Engordany.



El binomi del gestor cultural gastronòmic Angelo Guitard i el xef Cedric Dubois és possiblement el resultat mes reeixit, contemporani i arriscat que existeix al Principat.


Tan bon punt travesses la porta ho saps. Et confronta un món singular, un projecte on s’uneixen de forma holística diverses disciplines artístiques: la gastronomia a càrrec del ja esmentat xef Cedric Dubois, instal·lació tèxtil-neó i pintura per la muralista Sonia Bermúdez, animació audiovisual per la jove Daniela Godel, disseny gràfic per Romain Guitard i arquitectura duta a terme per l’estudi Apunt d’Arquitectura.


El Mood Sensorial, un lloc especial amb un segell que el fa únic però alhora deixa una empremta que caracteritza a l’equip que hi ha darrere de la creació d’aquest espai. I aquí ens trobem, davant d’una espectacular unió d’elements que són tota una delícia per al comensal.


Perquè un cop entres al Mood sensorial no només són els plats de la carta.


El disseny del restaurant reflecteix la personalitat de la seva cuina.


Tota la idea del local està enfocat cap a un projecte sensorial, la vista amb l’art, el gust i olfacte amb una cuina tradicional, elaborada amb productes naturals, amb fabricació casolana, res d’industrial.


Gràcies al sisè sentit d’Angelo Guitard, s’ha materialitzat una experiència vivencial. En arribar a Mood Sensorial els 5 sentits es veuen estimulats quan un s’asseu a taula.


Al Mood es respira art. No en va ha estat projectat per la pintora i muralista Sonia Bermúdez, que fa anys que treballa amb el neó i el tèxtil, entre d’altres materials.


>> Teixits i neó, dos signes d’identitat.



>> Disseny de caixes de llum a la paret, fetes amb metacrilat i amb neó.


Mood vol transmetre uns valors de tendència ecològica, de reciclatge, de respecte al medi ambient, i això és el que queda plasmat per la Sonia amb el mobiliari, la fusta, els teixits, els materials nobles i de recuperació. Tot molt natural, colors verds, ocres, nacrats, ...


L’artista ha dividit l’espai mural en dos. La part inferior l’ha treballat amb materials com el vellut i la fusta, i la part superior amb tot un lineal de teixits, molts d’ells reciclats, creats per ella, que t’aïllen de l’exterior per crear i viure el teu moment més íntim en una atmosfera màgica a l’interior.


La il·luminació és suau, pensada i plantejada per crear un ambient càlid.


S’utilitza llum led i es reciclen les làmpades que ja existien al local a les que l’artista li va fer un restyling, donant-l’hi una nova vida.


El local de 350 m 2 està dividit en dues plantes.


A la part de dalt, l’espai és multifuncional, amb una zona amb tarima dedicada a la música en viu, on també es fan presentacions de productes, col·loquis, xerrades, amb una barra de còctels, ideal per afterworks... un restaurant agradable on gaudir d’un bon dinar o sopar, prendre un cafè i relaxar-te amb un bon llibre, i on tot està pensat per a tots aquests moments.


>> Murals creats amb guix i materials com fils de coure, rocalla, teixits ...



«La idea del local està enfocat cap a un projecte sensorial, la vista amb l’art, el gust i olfacte amb una cuina tradicional, elaborada amb productes naturals, amb fabricació casolana»







ARQUITECTURA: Apunt d’Arquitectura

INTERIORISME: Sonia Bermúdez

CONSTRUCTORA: Cosima Construcció


Recent Posts

See All
bottom of page