top of page
Search

Dinamització de la part alta

Updated: Sep 28, 2021

Projecte Caldes - Escaldes Engordany.



El projecte Caldes és una iniciativa del comú d’Escaldes-Engordany que pretén dinamitzar la part alta de la parròquia basant-se en tres eixos principals que són l’aigua, la cultura i el comerç de proximitat. Es va convocar un concurs on arquitectes i artistes podien fer les seves propostes.


Amb aquest projecte es volen potenciar tres recorreguts de la part alta de la parròquia. Primer el que va de Santa Anna, passant pel pont d’Engordany, el roc del Metge, la placeta del Madriu, el pont de la Tosca i el safareig del barri. El segon entre Santa Anna, el carrer d’Engordany, la Peletera i fins la placeta d’Engordany. I el tercer entre el parc de la Mola, el passeig del riu i Santa Anna.




CALDES MRKT

DE ARNAU COLOMINAS I LARA DE MIGUEL

PRIMER PREMI EN LA CATEGORIA DE PROPORCIONAR VIDA ECONÒMICA A TRAVÉS D’UN COMERÇ ALTERNATIU I DE PROXIMITAT. REVALORITZACIÓ DE L’AIGUA TERMAL.



L’AIGUA I LA FORMA

DE JAVIER BALMASEDA

PRIMER PREMI EN LA CATEGORIA DE REVALORITZACIÓ DE L’AIGUA TERMAL.


Un dels objectius és posar en valor l’aigua termal de la parròquia i donar-la a conèixer. El segon component és la part cultural, ja que és la zona històrica on es feia vida fa uns anys. Per últim, el darrer component és donar vida econòmica a través d’un comerç alternatiu i de proximitat.


S’han repartit 9 guardons en tres categories diferents.


El guanyador del primer premi en la primera categoria va ser Javier Balmaseda amb el projecte L’aigua i la forma. En la segona categoria i pel que fa al component cultural, el primer premi se’l va endur Jaume Tomàs i Laura Navarro amb el projecte Play Caldes, i en la tercera categoria, el primer premi el va rebre Arnau Colominas i Lara de Miguel amb el projecte Caldes MRKT.


PLAY CALDES

DE JAUME TOMÀS I LAURA NAVARRO

PRIMER PREMI EN LA CATEGORIA DE COMPONENT CULTURAL.




19 views
bottom of page