top of page
Search

Contemporaneïtat al centre

Intervenció hotel Golden Tulip Andorra Fènix - Escaldes Engordany.



The Lobby bar és el nom que rep aquest nou espai gastronòmic ubicat en el mateix hall de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix, situat en plena àrea comercial d’Escaldes Engordany, a prop del Centre Termolúdic Caldea.


Les directrius que va donar la direcció de l’hotel, van ser la intervenció parcial del hall, reubicant la nova recepció, per aprofitar l’espai existent que fins ara ocupava la barra del bar.


La nova recepció es dissenya per rebre al client de manera independent al bell mig del vestíbul. El material que s’incorpora és la xapa de ferro, i es manté la fusta, per tal de respectar de manera visible els materials ja existents en l’espai.


Tots els revestiments de les parts reservades, que no són visibles al client, es modifiquen per adequar-les a la nova funcionalitat que tindrà l’espai. A la part visible de la barra, per no malmetre el revestiment existent del paviment que conforma tot el hall, es decideix intervenir per sobre del mateix, per poder integrar-lo millor.


La recepció existent, que es converteix en barra, es revesteix amb xapa de ferro encolada sobre uns rastrells, per harmonitzar l’espai i donar un aspecte més comtemporani als materials, retroil·luminant-la mitjançant tires de led. A la part interior s’incorporen equipaments d’acer inoxidable per dotar-la de funcionalitat.


El mur que separa la cuina de la barra es cobreix amb un revestiment porcellànic, i els ampollers de la part superior es projecten amb xapa perforada i tubs de ferro. Dins d’aquest lineal s’incorpora un rètol realitzat amb llum de neó amb la nova imatge corporativa del nou espai gastronòmic. La cuina està equipada amb mobiliari d’acer inoxidable fet a mida, amb els equipaments necessaris per donar-li funcionalitat.



Està dissenyat i fabricat a mida, mitjançant una estructura de tubs de ferro que li donen estabilitat, deixant espais oberts per comunicar les dues sales. Aquests cubs es tanquen amb panells de fusta per integrar-los amb la resta de materials que hi conviuen, i s’hi incorpora també la xapa de ferro perforada per donar transparència i lligar-los amb els materials que s’han utilitzat en la intervenció dels mobles de la barra. Petits detalls, com la col·locació de cortines, canvi de color en parets i sostres, aplicació de papers murals a les parets i una nova il·luminació que ajuden a donar un aire nou a l’ambient sense necessitat de fer grans inversions.


“AMB EL MOBILIARI, ELS TENDALS, LA IL·LUMINACIÓ I LA JARDINERIA, S’ACONSEGUEIX QUE LA TERRASSA SIGUI AGRADABLE I FUNCIONAL”

THE ROOF TOP VAN


Fins a la nostra intervenció, la terrassa existent de l’hotel, donava servei a la zona d’aigües i spa de l’hotel per als clients i també funcionava com a solàrium.


Seguint amb aquesta idea i concepte, s’obre un segon punt gastronòmic dins de l’hotel, donant un servei de terrassa, tant per als clients com per al públic en general.


Es respecta la tarima existent del terra, i es procedeix a equipar l’espai amb mobiliari nou específic per a exterior, amb la incorporació de taules de diferents alçades, butaques i tamborets. Aquesta distribució d’espais va lligada a la il·luminació especícifica per a exteriors, sent aquesta un element decoratiu més. També s’han incorporat tendals per donar confort als comensals, ja que es una terrassa que funciona tant de dia com de nit.


Amb la il·luminació i la introducció de jardineria nova, s’aconsegueix que l’espai sigui agradable i funcional, per poder gaudir de nits a la fresca i realitzar menjars informals, acompanyats de música en directe.


El nou element central de l’espai és la food track, totalment equipada per poder donar servei.








PROJECTE: INTERVENCIÓ HOTEL GOLDEN TULIP ANDORRA FÈNIX · ESCALDES-ENGORDANY

INTERIORISME: menys és més Disseny

CONSTRUCTORA: COSIMA

Recent Posts

See All
bottom of page