NOVA TERRASSA L'OU DEL PLA DE LES PEDRES. GRAU ROIG. GRANDALIRA
MÉS OFERTA
La Terrassa permet gaudir d'una vista panoràmica de les muntanyes i les pistes d'esquí degustant originals propostes gastronòmiques a base d'ous.
Una temporada més, Grandvalira segueix posicionant-se com l'estació més gran del sud d'Europa amb una amplíssima oferta d'activitats i serveis al voltant de l'esquí i de l'oci d'hivern. L'estació andorrana és l'indret idoni per gaudir d'una experiència única i exclusiva en un marc incomparable. El domini de la neu reinventa la pràctica de l'esquí per oferir experiències exclusives com terrasses panoràmiques. Després d'unes hores intenses recorrent els 210 km esquiables de l'estació més gran del sud d'Europa, és l'hora de gaudir d'una merescuda pausa.

 

Aquesta temporada, molts dels restaurants presenten terrasses renovades i marques exclusives que ofereixen experiències úniques als visitants.

 

La nova Terrassa de L'ou del Pla de les Pedres, al sector de Grau Roig ofereix plats, exquisits entrepans i menjar ràpid de qualitat on l'ou és el principal protagonista.

Aquest espai exterior que consta de diversos mòduls i un dom que cobreix una petita part de la terrassa de fusta, s'ubica a l'encreuament de les pistes Serrat Pinós, Solanelles XL i Riu Cubil.

La terrassa està equipada amb mòduls contenidors que fan el servei de cuina, taulell i lavabos. Sobre el sòl de fusta hi ha taules altes de fusta amb estructura metàl·lica i cadires, tipus barra de bar; també trobem taules llargues amb bancs per als grups o famílies. En un extrem de la plataforma, el dom geomètric, és una bonica alternativa per protegir-se del sol i el fred extern, en una zona que compta amb tauletes quadrades i cadires a joc que creen un entorn més íntim tot deixant veure el paisatge a través de la transparència de les parets, i gaudir de l'escalfor del foc de l’estufa. 

PROJECTE: TERRASSA L'OU DEL PLA DE LES PLEDRES · GRANDVALIRA · GRAU ROIG

CONSTRUCTORA:  EDICOM

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari