NOU APARCAMENT CAMP DEL CERÓ · LA CORTINADA
Pal·liar una mancança
Amb la intenció de pal·liar la manca d’estacionament que patia el poble de la Cortinada, s’ha construït el nou aparcament Camp de Ceró, a la zona de les Massanelles, que disposa d’un total de 93 places d’aparcament convencionals, 3 per a persones de mobilitat reduïda i 2 més per a vehicles elèctrics.

Conjuntament s’ha dut a terme la construcció d’un nou vial paral·lel a la carretera CG3, d’uns 140 metres, que connecta la urbanització de les Massanelles amb la carretera, així com la reconstrucció de la Callisa dels Batallats.
L’orografia del terreny ha condicionat totalment el disseny de l’aparcament.

L’alçada que s’ha hagut de salvar entre la CG3 i el nou vial és de 12 metres, i per no haver de realitzar murs massa alts, les places d’aparcament s’han disposat en paral·lel, en dues terrasses, al llarg d’aquest vial de connexió. La primera, situada entre la carretera CG3 i el vial, es disposa en dues plataformes d’una superfície de 2473 m2, amb entrada per la carretera general i sortida al vial superior; i la segona, amb una àrea de 735 m2, es troba adjacent al nou vial del nivell superior, per on té els accessos.

Ha calgut fer moviment de terres per perfilar aquestes dues plataformes.

En aquest nou vial, s’han dut a terme els treballs de xarxa de clavegueram i pluvials, els serveis d’Andorra Telecom i l’enllumenat públic amb llums led de 63W, muntats sobre una columna cilíndrica de 6 metres.

A l’aparcament situat entre la CG3 i el vial, s’ha instal·lat una connexió per al carregador d’electricitat adjacent a les places per a vehicles elèctrics.

Les barreres que delimiten l’aparcament són de fusta i les de vianants del vial són metàl·liques.

ENGINYERIA: ENGITEC
CONSTRUCTORA: COPSA
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari