BELLACER
Meeting geotèrmia
La geotèrmia és una de les energies del futur, tant des del punt de vista de la sostenibilitat com des de l’econòmic. Els professionals del sector són conscients de que es tracta d’una tecnologia menys coneguda que les altres fonts d’energia i més difícil d’instal·lar de manera particular a grans ciutats, on el subsol és de domini públic i està ocupat per altres serveis. Tot i això, Andorra té el potencial per a dur a terme grans projectes d’energia geotèrmica. Per aquest motiu, BELLACER ha escollit la geotèrmia com a protagonista per aquest meeting. Des de BELLACER es va convidar a professionals, empreses, entitats i Administració Pública vinculades al sector a participar activament en aquest Meeting.
El passat 8 d'Octubre es va celebrar a les instal·lacions del BancSabadell d'Andorra, un meeting organitzat per Bellacer entorn del món de la Geotèrmia.

Els ponents del meeting van ser seleccionats per tal de descriure tot el procediment des de la captació, la producció i la distribució de l'energia.

En la primera de les presentacions es va poder parlar de conceptes bàsics de Geotèrmia i de la tipologia de materials emprats en la captació de Geotèrmica a càrrec de Joan Cubedo, Technical Manager, Building Technologies REHAU.

Per aprofunir en la captació, l'Albert Pujadas, Director Tècnic QUALI Geotèrmia, va fer una presentació entorn al dimensionament de la construcció del camp de captació i va exposar les necessitats de fer un control de qualitat.

El meeting va continuar a càrrec d'Alejandro Fernández, SESA AC Technical Manager SAMSUNG qui va parlar del concepte de la instal·lació i va introduir conceptes innovadors respecte de la recuperació de calor en sistemes mixtes i la producció d'ACS a alta temperatura.

Per cloure el meeting, de nou en Joan Cubedo va explicar la millora de l’eficiència energètica de la BC Geotèrmica amb sistemes radiants. Un aperitiu va posar fi al meeting a l'espera d'una nova cita l'any vinent.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari