CAMI DE BICICLETES · CANILLO
Passeig ecològic
A peu o amb bicicleta, aquest camí d’uns 200 m de recorregut des de l’Ermita de Santa Creu, paral·lel al carrer Prat del Riu, per la riba esquerra del riu Valira, és una zona a descobrir.

Es tracta d’un trajecte ja existent, que s’ha reformat completament, atès que anteriorment s’inundava i s’enfangava, fent-ho impracticable.
Les obres per a la millora han consistit en pujar l’altura del muret que dóna al riu, i crear un pendent continu en tot el camí, el que evita les inundacions i que es formin bassals.

També s’ha cobert tot el trajecte amb un paviment ecològic nou al país, un material terrós, continu, natural i resistent, que permet de manera respectuosa amb el medi ambient l’estabilització de sòls naturals gràcies a la seva composició a base de vidre triturat, i àrid classificat. Es manté inalterable amb el pas del temps, sense costos de manteniment.Tot ha esta pensat per crear un espai sostenible.

S’ha instal·lat una tanca de fusta per la part del riu, fabricada sense cap ferramenta a la vista i per la part exterior, un muret de pedra en el que s’han encaixat bancs a tot el recorregut, fabricats amb lloses de pedra recuperada. Tot molt integrat en el paisatge.

El passeig de nit també està assegurat, ja que el camí està perfectament il·luminat amb fanals.

PROJECTE: Camí de Bicicletes · Comú de Canillo
CONSTRUCTORA: Unitas
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari