RENOVACIÓ DE L'ACCÉS I TAQUILLES. CANILLO. GRANDVALIRA
VOLUM CORPORATIU
Grandvalira renova el punt de venda de forfets ubicat a l'edifici del telecabina de Canillo.

Inspirat en el color corporatiu de l'estació d'esquí, s'ha creat un volum de color blau, amb revestiments fets amb
panells HPL, de 13 metres de llarg i una superfície de 41 m². Aquest espai s'ha fet per motius funcionals per a la
redistribució de la circulació de la planta segona.

S'ha renovat i millorat la planta on estan ubicades les taquilles de venda de forfets a l'edifici del telecabina de Canillo. 

 

A l'entrada s'ha instal·lat una marquesina folrada de fusta i ferro per cobrir, protegir i emmarcar la porta d'accés. 

 

La cabina de 41 m² on es distribueixen els forfets, disposa de vuit punts de venda amb el frontal de vidre laminat i finestretes que disposen d'intèrfons per facilitar la comunicació entre els clients i els empleats. 

 

Els aparells tenen un disseny compacte i actual que combina amb el renovat decorat i que està compost de materials resistents i de seguretat Els intèrfons ofereixen una comunicació d'alta qualitat de mans lliures entre les persones respectant l'aïllament i oferint seguretat als empleats.

 

El taulell d'atenció al públic és de Neolith, conservant la paret original de pedra, al fons.

 

L'interior de la cabina està totalment calefactada.

 

També s'han col·locat vuit pantalles informatives. Dins de l'habitacle, hi ha un petit hall amb armaris tancats d'instal·lacions.

 

Aquest punt on tot comença en una jornada d'esquí dona la benvinguda al món màgic dels amants de l'esport hivernal amb un nou aspecte, més atractiu, còmode i jovial. 

PROJECTE:  TAQUILLES · GRANDVALIRA · CANILLO

ARQUITECTURA: ENGITEC

CONSTRUCTORA: AUXINI

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari