Adv
Conjunt residencial La Llar, Edifici La Llar 3 – Andorra la Vella
CÈNTRIC I CÒMODE

Una nova zona residencial i de negocis s’urbanitza a Andorra la Vella, entre Govern i la nova Seu de la Justícia. 

La zona és coneguda com el Prat del Rull, situada al carrer de la Grau de la capital.

El projecte comprèn la construcció de quatre edificis (La Llar 3, 4, 5 i 6); de 6, 7, i 8 plantes, amb 90 places d’aparcament i 60 trasters.


D’un complex de 4 edificis (la Llar 3, 4, 5 i 6), s’ha iniciat la primera fase amb La Llar 3 que té 6 alçades on s’ubiquen 18 habitatges. 

 

Es tracta d’una edificació de nova execució amb un caire residencial de qualitat, molt cèntric i en un lloc de trànsit tranquil.

La façana d’enfilada és un combinat d’Alucobond i Neolith, d’aspecte sobri i nítid.

 

L’entrada de l’edifici La Llar 3 presenta un acollidor acabat en pedra natural i fusta, amb rampes d’accessibilitat d’acord amb la normativa vigent.

 

La primera planta té uns grans finestrals. Els pisos a partir de la 2a planta disposen de terrassa amb vistes al carrer de la Grau i a les muntanyes.

 

L’edifici consta de 2 locals comercials i 18 apartaments. 

 

Els habitatges centrals tenen dues habitacions, i els dels extrems del bloc, tres habitacions les d’un costat i tres habitacions més vestidor les de l’altre.

 

Els habitatges són tots amb cuina semioberta, safareig, armaris encastats i calefacció per aerotèrmia. El paviment és de parquet, i a les zones humides s’hi ha instal·lat rajola.

 

Banys amb materials i acabats de qualitat, finestres de triple vidre de baixa emissió, i un excel·lent aïllament. Habitatges d’estil contemporani, al centre d’Andorra, prop de la zona comercial, en un lloc tranquil i ben comunicat, i amb el privilegi de gaudir de terrasses amb vistes panoràmiques de les muntanyes.

 

 

L’ús de la planta baixa és comercial i les plantes superiors destinades a residencial.

 

Es tracta d’un edifici de consums molt baixos. El sistema de calefacció és d’aerotèrmia.

 

Des de l’entrada en vigor de les noves normatives europees sobre eficiència energètica, la calefacció per aerotèrmia s’ha situat com un dels sistemes de calefacció més demandats pel seu caràcter renovable, ja que obté l’energia de l’aire, i permet un rendiment molt elevat amb una reducció del consum energètic molt significativa.

 

L’ús de fonts energèticament sostenibles com l’aerotèrmia proporciona a l’edifici una sèrie d’avantatges addicionals sobre els sistemes de calefacció convencionals.

 

La seva instal·lació és molt senzilla, no utilitza cap combustible que s’hagi d’emmagatzemar, no emet cap mena de gas ni genera residus ni fums, i els costos de manteniment són molt baixos.

 

Cal destacar que l’orientació de l’edifici i l’espectacular terrassa aporta molta llum, confort i relaxació, imprescindible pel dia a dia. 

 

PROJECTE: EDIFICI LA LLAR 3

ARQUITECTE: EVA M. DALMAU

CONSTRUCTORA: AUXINI 

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari