REFORMA DE LA 5a PLANTA DEL COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY
Més funcional
Després de la remodelació de la façana de l'edifici administratiu del Comú d'Escaldes-Engordany a finals de l'any passat, es van iniciar els treballs de reforma de la cinquena planta del Comú, on hi havia l'antiga biblioteca comunal. 
Els treballs han permès una redistribució dels espais més funcional. D'aquesta manera, la sala de Consell de Comú, situada al primer pis, s'ha traslladat a la cinquena planta i esdevé l'espai principal d'aquesta reforma. 

Les obres que han costat un total de 450.000 €, han permès disposar també de dues sales de reunions, una nova sala de premsa, un despatx per rebre les visites institucionals, un arxiu i un bany, en un total de 350 m2.

Els espais són oberts, donant una sensació d’amplitud.

La decoració de línies pures i colors neutres, com el blanc, negre i gris, combina amb un mobiliari de disseny minimalista i sobri, que aposta per la simplicitat de les formes.

En algunes sales s’ha utilitzat llum general amb panells que crea una il·luminació uniforme en tota la zona.

La llum de leds en diferents espais li dóna un punt de calidesa.

Per al revestiment del sòl s’ha col·locat gres porcellànic amb diferents acabats, que delimiten les zones.

La sala de Consell de Comú és d’un estil sofisticat, amb el sostre amb plafons estriats, les parets estan revestides amb panells decoratius de color negre amb una textura moderna i elegant.

PROJECTE: Reforma 5a planta de l'edifici administratiu del Comú d'Escaldes-Engordany
CONSTRUCTORA: Urcosa
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari