CENTRE FISIO PREVENCIÓ - ANDORRA LA VELLA
Pel benestar de les persones
L’objectiu d’aquesta remodelació era aconseguir un centre de fisioteràpia d’estil contemporani però que pogués perdurar en el temps. Un espai únic que aculli al visitant i que el client tingui ganes de repetir, no només pel servei, sinó per la qualitat de l’espai i de les persones implicades en el projecte de Benestar.
El disseny és fonamental per a la creació d’aquest espai. Els materials són els que donen lloc a la calidesa de l’entorn en el qué es troba l’usuari. Permet generar una sensació de confort i seguretat, clau per a la millora dels pacients.

Busquem amb el projecte la utilització de materials nobles, propers, com la fusta i la llum. Les transparències que es deixen entreveure a través de les lames de fusta dels tancaments interiors, doten el centre d’espais de benestar i intimitat, plens de claredat i llum.

La distribució interior s’aconsegueix des d’un espai central, ampli i càlid que dona lloc a una sala diàfana. És també lloc de pas i circulació que permet l‘accés a totes les estances; on cadascuna té la privacitat que necessita l’usuari, oferint espais reservats òptims per a la prevenció personal de l’usuari i la seva recuperació.

Generant aquest espai principal i les diverses sales que l’engloben, vam aconseguir així fomentar tot el conjunt del Centre com un espai únic per al benestar de les persones.

PROJECTE: CENTRE FISIO PREVENCIÓ
ARQUITECTE: DATA ARQUITECTURA
CONSTRUCTORA: AUXINI
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari