ANDORRA SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY
Business Class
El disseny i espai del Xalet Gran, on s’han ubicat les noves oficines d’Andorra Sotheby’s international Realty, transmet una certa màgia, encant i pau. Voltes catalanes, foc a terra, grans finestrals, rèpliques pintades a mà, terrasses, el riu fent el seu camí... pot ser l’únic xalet que queda entre els alts edificis del centre d’Escaldes-Engordany.
En la seva època va ser una casa viva, acollidora i màgica, al seu territori vivia un cérvol, com un poderós guardià. Tot això és el que ens imaginàvem quan començàvem a desenvolupar l’aspecte del futur projecte. Volíem fer que els nostres clients se sentissin com a casa, per això hi vam afegir el toc càlid i acollidor d’una llar.

Tampoc obliden d’on prové la marca Sotheby’s, l’estil anglès respira en molts racons. Paper de paret anglès de la marca “Cole&Son” és un dels meus favorits: quadre anglès, bosc màgic, i màquines voladores li donen un toc místic, original i diferent. Alguns clients toquen les parets pensant que és una tela.

Hem afegit molts elements rústics: portes, miralls i ornaments, per transmetre l’esperit de borda a la muntanya.

Hem conservat moltes coses que pertanyen a la casa, com la teulada oberta per dins, els sostres amb voltes catalanes i la xemeneia a la planta baixa.

A part de l’atmosfera de la llar, hem creat un espai de tota una planta per als treballadors de l’oficina, amb estil industrial i un toc vintage. Pilars de maó, bigues vistes, divisions de vidre i ferro per obrir l’espai. Un office/cuina molt acollidor, que transmet un toc de llar perquè l'equip tingui un racó on poder fer un petit break i xerrar amb els seus companys.

La reforma mai s’acaba i encara falten molts detalls i ornaments: catifes, cortines, quadres o la barra de xampany, que s’està preparant amb els dissenyadors de la prestigiosa casa Rothschild. També el projecte de jardineria i el de la gràfica de la paret exterior de l’edifici del costat. Tot això ens anima a seguir treballant en el futur i anar canviant l’aire de la casa segons l’estació de l’any. Us esperem a les nostres noves oficines Andorra Sotheby’s International Realty.

ARQUITECTE: Carles Puig
INTERIORISME: A Interiors · Disseny d'espais
CONSTRUCTORA: Construccions Roca
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari