RESTAURANT WOK QIN
Orient a Andorra
El Wok Qin, que obre les seves portes al carrer na Maria Pla, d'Andorra la Vella, és un restaurant de bufet lliure, sushi, wok i barbacoa argentina. En aquest projecte, el client tenia una idea molt precisa del que volia, dictada per l'estètica dels restaurants orientals, colors, il·luminació i mobiliari, tant de la sala com de la cuina.
El nostre equip d'arquitectes i enginyers, ha treballat per aconsellar-los i assessorar-los en l'àmbit tècnic, perquè els resultats fossin els més òptims en tots els sentits, com treure el màxim profit als espais, donada la problemàtica que comporten les zones tan grans, que han de funcionar perfectament. Així que la fusió de l'experiència dels propietaris del negoci en el món de la restauració i del nostre saber fer, pel que fa al coneixement de la normativa del país, ha donat un perfecte resultat.

Aquesta obra, que es va iniciar al mes de juliol, s'ha dut a terme en 2 mesos i mig.

La màxima dificultat s'ha trobat en la realització de la cuina per les característiques d'un espai de grans dimensions, on l'equip tècnic, enginyers, instal·ladors i industrials s'han implicat moltíssim per a poder dur-la a terme. Per la resta, ha estat una obra sense incidències remarcables.

A la sala, s'ha utilitzat paviment ceràmic, i els acabats de les parets són trasdosats de placo pintats.

A la cuina també s'ha col·locat un paviment tècnic higiènic.

Al fals sostre de la sala s'ha instal·lat un condicionament acústic, i en tota la zona de manipulació d'aliments s'ha treballat amb materials tècnics higiènics per tal d'aconseguir la màxima higiene i facilitar la neteja d'aquests espais.

La il·luminació, a través de la col·locació de llums càlides, crea un ambient acollidor, sobretot a la part de l'entrada, dels aparadors, amb unes làmpades de disseny.

ARQUITECTURA I ENGINYERIA: EVA M. DALMAU
CONSTRUCTORA: EDICOM
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari