NOU BURGUER KING - ANDORRA LA VELLA
Colors brillants i textures naturals
Burger King ha inaugurat un nou local a Andorra amb el franquiciat Hambar. El nou restaurant, situat a l’Avinguda Meritxell, té una capacitat per a 285 persones. Aquest és el quart restaurant que Burger King compta a Andorra.
El restaurant té una imatge Prime de Burger King. Aquesta nova decoració crea un ambient rústic i acollidor a la vegada, gràcies a la combinació de colors brillants i atrevits amb una varietat de textures i materials naturals, com la fusta, amb altres com el metall i els maons de color blanc.

Els sostres són oberts, amb una decoració de fusta penjada.

Els llums metàl·lics queden situats a mitja altura i juntament amb les taules i les cadires de fusta natural aporten un toc acollidor a l’espai.

El menjador compta amb una àrea àmplia de seients, que inclou un còmode menjador, taules comunitàries i cabines amb separadors per donar més privacitat.

L’essència de la marca està molt present gràcies a les fotografies històriques i a les estructures de fusta que decoren algunes de les seves parets, i també als gravats en relleu de la graella en les taules.

També s’ha volgut donar una gran entrada de llum, tant per la part davantera com la part del darrere en les tres plantes que té el restaurant, obrint grans finestrals als dos carrers que l’envolten.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari