HOTEL LES CLOSES - ESCALDES-ENGORDANY
Disseny urbà, modern i funcional
De la mateixa manera que evoluciona i canvia la manera de viatjar, els dissenys i espais dels hotels també.

Així queda plasmat en la reforma de l’interior de l’hotel Les Closes, atorgant una major importància a les zones comunes, fent-les més àmplies, multifuncionals i intel·ligents.
La primera impressió és la que compta.

És per aquest motiu que en el projecte d’interiorisme de l’Hotel Les Closes, amb un marcat disseny urbà, modern i funcional, ha sigut tant important cuidar amb detall el disseny i la distribució de la recepció. D’aquesta manera, l’àrea del lobby es reinventa i adquireix un pes més important, convertint-se en un espai polivalent que aglutina altres àrees en les quals els hostes interactuen amb una major llibertat i en el qual passen més temps durant la seva estada.

Aquesta voluntat d’obtenir un espai més dinàmic, polivalent i actual s’estira fins la plaça exterior, de manera que la continuïtat dels espais i recorreguts entre l’interior i l’exterior sigui més fluïda, aportant un nou espai a l’hotel, com és la terrassa i placeta que connecta amb l’Avinguda Carlemany.

La recepció deixa de ser un lloc de pas i es transforma en un espai socialitzador. 

El vestíbul de l’entrada es converteixen en espai dinàmic amb múltiples utilitats, adquirint una importància major on es propicia la socialització: la recepció de l’hotel ha deixat de ser un lloc de pas i es converteix en una àrea que adquireix un valor experiencial.

La necessitat de convertir-ho en una zona que permeti aquestes trobades socials es respon amb un mobiliari que ofereix comoditat i funcionalitat i es transforma en una estada més càlida i acollidora. El mobiliari escollit pel projectista vol que representi la voluntat d’evolució de l’establiment, remarcant la imatge d’un espai contemporani però amb unes arrels sòlides i fermes.

Aquest fet també es vol remarcar en el projecte incorporant la fusta i la vegetació en el projecte. La vegetació interior té un important simbolisme en un entorn de muntanya com Andorra, i es contraposa amb la contemporaneïtat del mobiliari.

D’aquesta manera, es transforma en un espai més versàtil que permet a l’hoste abandonar la seva habitació per fer ús de les àrees comunes, perfectament condicionades per a realitzar qualsevol altra activitat.

L’hoste té una especial importància, però la creació d’aquests nous espais també estan pensats per ser un centre de trobada per a la gent que no estigui allotjada a l’establiment, podent gaudir d’un entorn agradable, contemporani, discret i elegant per les seves trobades.

Mitjançant una selecció cuidada de materials, mobiliari del mateix estil i teixits d’alta gamma a totes les estàncies comunes, ceràmica, textures i colors suaus i neutres, a més de la utilització de la mateixa fusta als armaris i parets, s’aconsegueix una uniformitat i continuïtat als diferents espais comuns.

Unificació entre els espais interiors i els exteriors. 

La reforma de la terrassa exterior s’ha adequat com a annex al seus restaurants, seguint amb l’estil urbà, i ofereix un espai alternatiu per als àpats o prendre una copa.

Per al terra de la plaça s’ha utilitzat un paviment especial de llambordes, amb forma d’espiga i bicolor que dóna dinamisme al conjunt i convida a entrar als vianants de l’Avinguda Carlemany. 

PROJECTE: Reforma Hotel Les Closes 
ARQUITECTE: DATA Arquitectura  
CONSTRUCTORA:  GCS

 

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari