REFORMA DE LA ZONA D'ATENCIÓ AL PÚBLIC DEL SERVEI D'IMMIGRACIÓ
Tranquil i lluminós
Nova imatge i ampliació del Servei d’Immigració, en especial de la zona d’atenció al públic que s’ha eixamplat i redistribuït per tenir un lloc de treball més ampli, acollir dos llocs d’atenció més i un punt d’informació-recepció. L’espai a reformar dona al carrer de les Boïgues (orientació nord) obrint-se amb un tancament de vidre per captar al màxim la llum natural.
La idea del projecte ha consistit en concebre un espai “tranquil” i lluminós, pel que s’han emprat revestiments clars o amb colors terra per transmetre calidesa, un paviment continu de microciment, així com la utilització de fusta en sostre de lamel·les i elements puntuals de color.

Els despatxos tot hi que no s’han ampliat, segueixen les mateixes directrius amb un fals sostre de lamel·les, en aquest cas metàl·liques, per amagar totes les instal·lacions.

Aquestes sales no tenien contacte directe amb el tancament de vidre de façana, pel que la llum natural quedava encara més esvaïda. Per donar privacitat i perdre la mínima lluminositat possible s’ha instal·lat un tancament de vidre “U-Glass”.

Les instal·lacions han quedat encastades o amagades al fals sostre.

També s’ha renovat el mobiliari del departament així com la seva il·luminació i el sistema de climatització.

Amb aquesta intervenció s’ha aconseguit agilitzar els tràmits i reduir el temps d’espera.

També s’han augmentat els llocs d’espera fins a 64 places aprofitant l’espai entre les columnes per acomodar 3 bancs lineals.

Des d’un principi s’ha volgut donar una imatge més actual del servei i millorar el confort tant dels usuaris com dels treballadors.

PROJECTE: Reforma de la zona d’atenció al públic del Servei d’Immigració
ARQUITECTE: Bau Arquitectura
CONSTRUCTORA: Auxini
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari