ENTREVISTA MARK VANDERLOO
Ambaixador d'Andorra Sotheby's International Realty
Un dels models masculins més importants dels 90, l’holandès Mark Vanderloo resideix a Andorra des de fa 7 anys, país del qual es va enamorar i que li ha donat l’oportunitat de dedicar-se a una de les seves passions, el Real Estate.
LA TEVA PROFESSIÓ COM A MODEL INTERNACIONAL ET VA PORTARA VIURE EN DIFERENTS PAÏSOS I A VIATJAR PER TOT EL MÓN. DES DE FA 7 ANYS RESIDEIXES A ANDORRA. COM ET TROBES AQUÍ? QUE ÉS EL QUE T’HA ENAMORAT D’AQUEST PAÍS?

El meravellós de la meva professió com a model és que a part de viatjar per tot el món, coneixes moltíssimes cultures diferents, i així va ser com vaig començar a interessar-me pels diferents estils d’arquitectura dels països que visitava.
Quan vaig començar a viure a Nova York als anys 90, em vaig interessar pel món immobiliari. Comprava pisos i els reformava, sempre respectant l’estil de la zona on estaven ubicats.
A Andorra Sotheby’s International Realty (ANDORRA SIR) els hi va agradar la meva trajectòria i aportació i aquí estic molt feliç. Andorra és un país especial, cada vegada que torno d’un viatge em sento molt a gust i amb total confiança i seguretat. No només tenim un bonic paisatge, també tenim la natura, l’esquí, la gastronomia, la gent. És molt còmode quedar i gaudir amb la gent d’un cafè, un bon vi... Des que vaig arribar a Andorra, he vist com ha anat canviant, millorant, evolucionant; cada vegada hi ha alguna cosa nova, es va transformant.

HAS DEDICAT MOLTA PART DE LA TEVA VIDA AL MÓN DE LA MODA, QUE HA QUEDAT RELEGADA PER LA TEVA PASSIÓ PER L’ARQUITECTURA, I DES DE FA 3 ANYS ETS LA IMATGE D’ANDORRA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY. COM VA ARRIBAR AQUEST PROJECTE?

El món de la moda ha canviat molt, igual que l’arquitectura. A mi m’interessa aquesta evolució. Tenim l’exemple en el projectes que està desenvolupant Andorra SIR, creant dissenys que aportaran un plus al paisatge arquitectònic del país. Jo ja coneixia el Narcís Socías (Ceo d’ANDORRA SIR), un bon amic, abans de començar aquest projecte. I Sotheby’s International Realty és molt important mundialment. Cal destacar el valor de tenir aquesta companyia al país pel que representa a nivell global i el prestigi que aporta.

QUÈ SIGNIFICA SER AMBAIXADOR D’ANDORRA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY?

Quan viatjo, jo parlo d’Andorra, i de com ANDORRA SIR els pot ajudar, no només a l’hora de comprar una propietat, també en tots els tràmits administratius que es requereixen. ANDORRA SIR aporta la confiança que es necessita quan et vols instal·lar en un país nou. Tota aquesta part humana m’aporta moltíssim.

ANDORRA ÉS UN PAÍS EXCEPCIONAL PER VIURE, PER MOLTES DE LES RAONS QUE ENS HAS DIT. PERÒ ENCARA TENIM ALGUNA ASSIGNATURA PENDENT, COM L’ACCÉS D’ENTRADA I SORTIDA D’ANDORRA. QUÈ OPINES AL RESPECTE I EN QUÈ PODEM MILLORAR?

A mi m’agrada conduir, i per arribar a Andorra has de conduir, així que tinc sort; però moltes vegades convido a amics a venir i per arribar cal passar moltes hores a la carretera, a part del vol en avió, i sempre em diuen que tenen la sensació que és molt lluny, i se’ls fa pesat.
Quan es viatja, la teva destinació hauria d’estar, com a molt, a una hora des del aeroport. La gent que es pren pocs dies per anar a esquiar, no vindrà si cal passar tantes hores a la carretera, a part del vol. Així que la idea de posar un aeroport és molt interessant. Que puguin venir des de qualsevol punt, volant directament fins aquí, seria un avanç molt important per a Andorra.

Acabem l’entrevista, i he de dir que he conegut a un Mark Vanderloo encantador, proper i molt divertit, que quan parla d’Andorra es nota que ho fa des del cor -“he estat molt ben acollit en aquest país, i estic encantat de viure i treballar aquí. M’encanta esquiar i tenim un dels millors ressorts d’Europa. Estimo aquest país i el promociono allà on vaig. El mateix em passa amb Andorra Sotheby’s International Realty, és fabulós estar amb ells, tant en l’àmbit personal com en el professional, m’aporten una tranquil·litat i una confiança absoluta, i això és molt important”- destaca el Mark.
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviď el seu comentari