Viure a Andorra és un art i ens agrada
Poc ens imaginàvem quan vàrem escriure la primera editorial en el número 1 al mes de juny del 1997 que divuit anys després escriuríem el número 100, carregats d’idees i ganes, entusiastes per continuar un projecte engrescador i únic al país. Tenim la sort immensa de gaudir d’un equip de professionals de gran vàlua i implicació sense el qual, indubtablement, res de tot això hagués estat possible.
Veurel’s amb il·lusió i empenta carrega les piles per tirar endavant aquesta, tal com jo la qualifico, segona etapa que ens hem proposat executar. Properament implementarem dissenys i seccions nous, per oferir-vos més continguts i mirar, si això és encara possible, d’implicar-vos més a vosaltres, clients i lectors, en aquest repte. En aquest número hem hagut de parar a les dues-centes setze pàgines, tota una fita en la història de l’Art de Viure Andorra. Doncs, Carmen, Òscar, Pere, Suso, Èlia, Anselm gràcies per fer-ho possible.
 
Ara només falta que en aquets moments tan difícils que ens toca viure, imperi el famós “seny” andorrà, fem tots pinya amb les nostres autoritats i arribem a bon port en els afers complicats que estem passant, i que després de solventar-los ens faci més forts i consolidi la nostra societat que, en la inmensa majoria, vol un país unit i pròsper per fer front als reptes complicats, però que de ben segur afrontarem amb garanties d’èxit.
 
Clients, amics, col·laboradors, entitats que ens heu donat suport, moltes gràcies i endavant.
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notcia


Envi el seu comentari