Diseny "made in Andorra"
Cada vegada tenim més mostres del que sempre anem dient els que treballem al Principat: no cal anar fora a buscar professionals i idees que podem trobar a casa.
És evident que el disseny innovador i creatiu el podem trobar sense creuar les fronteres del nostre petit territori. Com a mostra, us proposem una lectura acurada de la revista que teniu a les mans (L'Art de Viure 97) en la qual la totalitat de les publicitats que hi trobareu han estat realitzades per empreses d’Andorra. També veureu com professionals de casa guanyen reconeixements internacionals per la seva creativitat i professionalitat en diferents àmbits, com l’interiorisme i el disseny de mobles.
 
Des de les diferents Associacions encara sabem que moltes feines que es poden realitzar aquí continuen marxant fora, tant per part d’institucions públiques com per part d’empreses privades. En l’àmbit públic notem una sensibilitat creixent per part de moltes institucions, però encara hi ha molt recorregut per fer. La nostra feina, per sort o per desgràcia, es pot lliurar al client final mitjançant les noves tecnologies, tots hi guanyem en temps, però a l’hora d’un control hipotètic per part de la duana per verificar la legalitat de les transaccions a nivell internacional ens deixa una sèrie de llacunes importants. Ens queda només continuar demanant a tots els que decideixen, ja siguin responsables d’entitats públiques o directius d’empreses privades, que pensin quin mal fan al país i al seu teixit empresarial per cada euro que contracten fora.
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari