SALES POLIVALENTS HOTEL LA MOLA ENCAMP. SAETDE
FRESC I JOVE
Un espai d'estètica fresca i jove que convida a crear vincles amb els altres treballadors que s'allotgen sota el mateix sostre. Es planteja una zona diàfana, practica i acollidora per tal que els mateixos usuaris interactuïn amb ella i puguin modificar-la segons les seves necessitats puntuals, ja sigui veure un partit de futbol, una trobada o simplement un indret bonic on passar una bona estona.
Per solucionar els problemes dels temporers per trobar habitatge a Andorra quan vénen a treballar a les estacions d'esquí, la societat explotadora SAETDE ha remodelat diverses zones de l’interior de l'hotel La Mola d'Encamp per tal que part dels seus treballadors es puguin allotjar còmodament.

 

A banda dels dormitoris, l'hotel disposa d'uns grans espais comuns destinats al lleure.

 

Aquestes sales comunes tenen com a objectiu ser totalment versàtils i canviants, segons les necessitats dels usuaris. Són llocs idonis per llegir, descansar, xarrar alb els companys, mirar la tele, treballar amb els ordinadors, o simplement socialitzar-se.

 

La decoració de les parets i els colors dels sofàs creen un ambient actual, agradable i ple d'energia al voltant d'una gran pantalla. 

 

A la zona d'esbarjo s'hi troba un futbolí i l'office, lloc on els hostes es poden preparar un cafè o refrigeri.

 

El terra és de parquet i el color escollit per les parets és el blau, en diferents tonalitats. 

Tots els mobles es poden moure i traslladar fàcilment, de manera que els hostes puguin arranjar les sales depenent de les seves necessitats o activitats. 

PROJECTE: SALES POLIVALENTS HOTEL LA MOLA · ENCAMP

INTERIORISME: m31 estudi

CONSTRUCTORA:  GCS

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari