GRANDVALIRA. SOLDEU. JEAN LEON WINE & MEAT BAR
EL NOU RESTAURANT BISTRONÒMIC
L'interiorisme de l’estudi  de Rosa Colet design dóna forma al JEAN LEON WINE & MEAT BAR i crea un nou concepte de restaurant en el sector de Soldeu, a l'antic Steak House. Fusiona els tres pilars fonamentals del nou concepte de restaurant bistronòmic amb un ambient únic, sobri, elegant i acollidor, per fer gaudir als clients d'una nova experiència gastronòmica inspirada en el vi, i l'estil del fundador de la marca Jean Leon, un home amb una vida de pel·lícula.
Amb l'ampliació de l'edifici existent, s'ha aconseguit el volum perfecte per propiciar i donar cabuda als tres pilars:

-El Wine Bar: el negre com a referència: "el vi que tot ho envolta". Sobrietat i rigor representats amb xapa lacada negre per tot el frontal del local.

-El Colmado: representat amb color marfil: "exquisidesa i professionalitat", productes i emplatats de qualitat. Representats amb el color marfil de les ceràmiques del frontal.

-Josper Àrea: de color vermell: "el despertar dels sentits". Zona de foc, d'aroma i de sabor, amb la cuina vista.

 

L’altell, amb una immillorable vista de 365º a tota la vall, és un espai privilegiat per a reunions privades amb accés a la terrassa nord, situat al centre del local. A la planta inferior es troba el sostre emmirallat, formant una quadrícula que en trobar-se amb la part superior de la barra de servei  es converteix en prestatges. Donant aixi més profunditat i importància a la cuina vista. 

 

El frontal de la barra és de pissarra, a l'estil de les cobertes de les cases andorranes. Les taules són fetes amb fusta trobada en el local juntament amb planxes d'acer inoxidable, fent referència així al material de la cuina. Les cadires d'Ondarreta, en gris i vermells, amb un marcat aspecte semiindustrial fan joc amb l'elegant terra emmoquetat. Les làmpades, de Vibia, delicades i lleugeres, i el Chester, un sofà emblemàtic del mític referent  del restaurant La Scala, que no hi podia faltar al racó Jean Leon. 

PROJECTE: JEAN LEON WINE & MEAT BAR  · GRANDVALIRA · SOLDEU

INTERIORISME: ROSA COLET DESIGN

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari