GRANDVALIRA.SOLDEU. JARDÍ DE NEU I ESCOLA BRESSOL
CONFORT I DIVERSIÓ
El Jardí de Neu, situat a la planta baixa del telecabina de Soldeu i amb accés directe a les pistes, és un espai de 65 m² amb servei de banys, office amb una petita cuina i magatzem propi, dedicat als petits esquiadors de 3 a 11 anys.
A la part superior de l'estructura que conforma l'espai del Jardí de Neu, es troba una zona de pas on els nens pugen i baixen pel tobogan. A la zona inferior es troben tres volums, amb l'interior entapissat amb Silvertex, on els nens poden entrar i jugar.

 

A la zona intermèdia hi trobem unes taules hexagonals dissenyades perquè encaixin entre elles i els nens puguin jugar, pintar i deixar volar la imaginació.

A més s'ha creat un petit rocòdrom per als més atrevits que es vulguin iniciar en l'escalada.

 

Finalment, utilitzant les mateixes formes de l'estructura, una petita composició de fusta a l'exterior dóna intimitat a la zona, simulant un petit jardí.

 

El Jardí de Neu de Soldeu és un espai preparat per passar una bona estona, gaudir d'un merescut descans o per preparar-se per a la pròxima classe. 

PROJECTE:
JARDÍ DE NEU I ESCOLA BRESSOL · GRANDVALIRA · SOLDEU

INTERIORISME: ROSA COLET DESIGN

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari