Grandvalira. El Forn, Canillo. Punt informació,botiga i guardaesquís
PUNT DE SERVEI, ESPAI I COMODITAT
Aquest edifici de fusta situat al Mon(t) Màgic és un nou concepte de botiga, que integra un espai de guardaesquís i un punt d'informació que dóna un nou servei a la zona. Ampliant l'antic edifici, es pot donar un millor servei i facilitar l'accés als nens des de pistes perquè no hagin de carregar amb l'equip d'esquiar i tot sigui molt més còmode.

Aquesta intervenció està totalment pensada pels més menuts, diferenciant els espais i les taquilles amb la retolació dels diferents colors juntament amb el mobiliari, facilitant així la recerca de taquilla de cada client.

 

El punt d'informació consta d'un taulell totalment rodó, fabricat amb Krion Blanc, sense arestes, per donar una atenció al públic de 360 graus. El sostre és totalment emmirallat donant així una sensació d'amplitud, potenciant el punt informatiu.

 

Les prestatgeries de la zona de botiga tenen un acabat de tira de ferro lacat groc, d'una modulació de 35x35 que faciliten l'organització de l'espai.

 

Els punts auxiliars d'informació de la zona han estat acabats amb la mateixa forma i característiques cromàtiques, per guardar l’harmonia del conjunt. 

PROJECTE: PUNT INFORMACIÓ, BOTIGA I GUARDAESQUÍS · GRANDVALIRA · CANILLO

INTERIORISME: ROSA COLET DESIGN

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari