L'OVELLA NEGRA - VALL D'INCLES
Encant i serenitat
L’Ovella Negra és un lodge al fons de la Vall d’Incles. Un lloc auster, acollidor i sofisticat a l’hora, sense perdre l’autenticitat. Un lloc per compartir amb els teus, passar el dia sencer, descansar d’una bona caminada, prendre un aperitiu abans de dinar, i acabar la tarda a l’escalfor de la llar de foc.
Totalment reformada, aquesta borda conserva la seva estructura de pedra. Un Lodge on l’art de viure és singular, amb una cuina típica i tradicional de muntanya, amb productes de primera qualitat, on menjar és un plaer. La decoració és intimista i depurada a la vegada.

A l’interior, la fusta és la protagonista absoluta, combinada amb una selecció acurada de materials, com el ferro, vellut, cuir i llautó.

La planta principal és un espai totalment obert, amb una decoració intemporal, un luxe discret que dóna una sensació de pau, en el que hi contrasten teixits ètnics, i algun moble restaurat. La il·luminació íntima, moltes espelmes i una gran xemeneia suspesa, li dóna un toc contemporani i elegant.

A la segona planta, hi trobareu quatre habitacions, amb banys acabats en microciment. Parets i terra de fusta de roure, aplics Lampe Gras i algun toc Boho.

L’Ovella Negra destaca per la seva elegant estètica, amb una combinació de disseny i funcionalitat, que genera una atmosfera on poder desconnectar.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari