GRANDVALIRA / SAETDE
Encamp Base
El camp base sempre ha estat la referència des de la que qualsevol alpinista comença el seu somni. El lloc en què mirem cap a amunt, valorant aquesta variable que sempre ens aterra d’esforç versus satisfacció. La muntanya sempre ha tingut aquest magnetisme irracional que tots els que l’estimem no podem controlar.
L’edifici del Funicamp, d’alguna manera representa aquest campament base. El lloc en què tot comença, que ens dóna accés a aquesta fàbrica de somnis i experiències que és la muntanya. És el gran edifici de benvinguda a un lloc màgic, en el que comparant-lo amb aquest campament base, no fem més que engrandir un lloc absolutament fascinant com és la nostra estimada muntanya.

Continuant amb la línia de disseny que vam realitzar en el punt de venda de forfets i vestíbul de Grandvalira-Pas de la Casa, hem creat una segona pell pel sostre i part de la paret, que evoca l’orografia de la zona mitjançant colors càlids, simula la llum de la posta de sol i projecta ombres sobre el vessant de la muntanya, amb panells acústics, construïts de poliuretà i teixit, per absorbir el soroll que es genera.

Referent a la zona de restauració, la clara línia que deixa la muntanya a partir dels 2.000 m d’altitud, on la vegetació desapareix i només queda la roca i la neu, és una imatge que sempre m’ha advertit que a partir d’aquesta alçada les coses canvien molt. És una imatge de força, on la natura deixa constància de la seva hostilitat quan no se la coneix.

És una línia en què la vida sembla acabar, per donar pas a la supervivència. És la diferència entre la freda roca i la calor del bosc.

Per això, en el nostre restaurant hem creat un ambient en què aquest bosc, dóna pas a certa alçada a l’alta muntanya que tant ens omple i ens inspira.

PROJECTE: Encamp Base / SAETDE
INTERIORISME: Stone Design
CONSTRUCTORA: GCS
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari