COL·LEGI OFICIAL D’ARQUITECTES D’ANDORRA
Concurs d’idees per les obres d’embelliment del nucli antic de Canillo
El COAA té el plaer de presentar les exposicions del conjunt de propostes dels diferents concursos d’idees del país. Aquestes mostres permeten presentar i apropar al públic i a la societat en general la qualitat i la quantitat d’idees presentades, donant el màxim de difusió al conjunt de les mateixes. En aquesta primera mostra hi podrem veure les vuit propostes per l’embelliment del nucli de Canillo, la primera de diverses exposicions de concursos. Us convidem a descobrir-les a la seu del COAA.
 


Exposicions organitzades pel COAA previstes entre 2018-2019.

Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees per la selecció d’un equip de professionals de l’arquitectura i de l’enginyeria per la redacció del projecte i direcció de les obres d’embelliment del nucli antic del poble de Canillo i renovació de serveis.

Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i direcció de la producció i de les obres de conservació, rehabilitació i interpretació de Ràdio Andorra a Encamp. 
 
Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i direcció de les obres de reforma i ampliació de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. 
 
Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i direcció de les obres de millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa. 
 
Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i la direcció de les obres de construcció de la nova base del COEX. 

Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i la direcció de les obres de construcció d’una sala d’exposicions a Santa Coloma. 
 
Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i la direcció de les obres d’ampliació de d’Escola Andorrana de Santa Coloma. 
 
Exposició de les propostes presentades al concurs d’idees del projecte i la direcció de les obres de construcció del tanatori nacional i sales de vetlla comunals.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari