REFORMA D'UN HABITATGE A LA PLETA DEL TARTER
Mountain relax

Quan parlem d'un refugi a la muntanya, pot ser que el primer que et passa pel cap, sigui una petita casa tradicional, acollidora, amb els sostres de grans bigues de fusta, parets de pedra i xemeneia. Aquest projecte de rehabilitació parcial d'una borda al Tarter, convertida en una casa de vacances per a tota la família, et pot canviar aquest ideal de pensament.


Un gran habitatge, que conserva la calidesa de la fusta, gràcies al manteniment de l'infraestructura original dels sostres tradicionals de muntanya. Aquest estil rústic es barreja perfectament amb materials moderns de tipus industrials, com el ferro, l'acer o el símil ciment a les parets, que li donen el toc més modern i una mica informal, que escriuen un diàleg de fusió temporal.

L'espai principal a la planta de dalt, té una bona entrada de sol, al mateix temps que gaudeix d'unes vistes impressionants sobre el domini esquiable de Grandvalira.

Un espai totalment obert, amb la cuina integrada al saló, revestida en fusta i combinada amb el gris dels paviments i l'acer dels electrodomèstics.

Una cuina pràctica, versàtil i funcional, amb una illa que la separa del saló-menjador, on es troba una considerable taula de 14 comensals i un sofà fet a mida, d'uns 6 metres de llargada.

Al centre del saló s'ha dissenyat una estructura metàl·lica amb un eix rotatori 360º, amb una gran pantalla de televisió.

En un altre extrem de l'estança, es troba la llar de foc, construïda en maó, amb base de pedra, i coberta de ferro, que es projecta cap a l'altell com a funció decorativa.

Per pujar a l'altell, s'ha fet una escala de ferro assegurada amb fils metàl·lics, que cobreixen els dos laterals, amb línies diagonals de d'alt a baix. Aquest altell, considerat la zona d'esbarjo i relax, disposa d'un altre sofà corregut, i la continuïtat dels finestrals de la planta principal, que li ofereixen gran lluminositat.

A la planta de sota es troben les habitacions, distribuïdes a través d'un hall, revestit amb un vinil hivernal de bosc i neu. Cada habitació disposa d'un bany obert, separat de la zona dormitori, només per un mig envà d'obra, acabat amb un mirall de fusta i una pica de pedra, que li donen el toc elegant i s'allunyen de la decoració estàndard.

Un indret per escapar de la rutina, on poder gaudir en familia, amb l'escalfor de la llar de foc, el benestar del menjador o la comoditat del sofà...









PROJECTE: REFORMA D'UN HABITATGE A LA PLETA DEL TARTER
INTERIORISME: LAURA TORRES
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari