SKI PANINI BISTRO FOOD & DRINKS I SPORTS CALBĂ“
GAUDIR LA NEU
En el sector del Tarter s’ha inaugurat un nou espai de dues plantes que permet ampliar i millorar l’experiència dels clients que desitgen passar un dia a les nostres pistes. A la planta de dalt hi ha l’Ski Panini, un Bistro Food & Drinks de menjars fast good i, a la de baix, una botiga d’Sports Calbó. La botiga disposa de guardaesquís i taquilles i ofereix l’opció de llogar material d’esquí de les primeres marques de moda i esportives. Un lloc dissenyat perquè els esquiadors trobin el que necessiten. 
Aquests dos espais ofereixen tot l’imprescindible per passar una jornada de neu sense preocupacions. Ski Panini by Sport Hotel Resort & Spa és un espai de restauració amb capacitat per a quaranta i cinc persones obert a les pistes d’esquí de Grandvalira-El Tarter que ofereix un nou concepte, en el que és fa possible menjar quelcom i llogar el material necessari per esquiar en una mateixa localització.

 

El nou Bistro Food & Drinks està dividit en tres zones, totes elles amb llum natural. Podem trobar una zona de taules i cadires per aquells que desitgen gaudir d’un àpat tranquil, una zona d’autoservei de begudes amb una barra on demanar un menjar fast food i finalment, una zona de terrassa per aquells que prefereixen respirar aire fresc de les muntanyes.

 

Ski Panini ofereix una carta informal que es pot prendre al mateix restaurant o demanar per emportar des de les nou del matí fins a les sis de la tarda. A qualsevol hora del dia, s’ofereix servei continu de cafès, pastissos i fast food. A part, també és possible decantar-se entre diferents tipus d’esmorzars. 

Connectat per una escala interior amb Sports Calbó, a la planta de sota hi ha una nova botiga de lloguer de material de neu on es poden trobar esquís, taules d’snowboard, pals i botes de les primeres marques de moda i equipació esportiva com Castle, Faction, Fisher, Head, Lacroix, Nordica, Roxy, Salomon o Stöckli.

 

Com a totes les botigues de Sports Calbó, aquesta també compta amb professionals amb una àmplia experiència en el sector de la neu, a punt per assessorar els clients en l’elecció del lloguer del material d’esquí. 

 

A la nova botiga, a més, els clients poden trobar dos-cents trenta sis taquilles àmplies per deixar tot allò que no necessiten abans d’anar a menjar tranquils a l’Ski Panini i agafar forces per sortir a esquiar.

 

Tot l’interiorisme ha estat a càrrec de la dissenyadora Laura Pérez Pujadas, de Quadern Arq Socis, amb qui Sport Hotels Resort & Spa Andorra ha col·laborat anteriorment en altres projectes. 

Aquests nous espais de restauració i botiga mantenen alguns dels elements de decoració presents en l’Sport Hotel Hermitage & Spa com la fusta massissa i el ferro, que es combinen amb l’alumini de les taquilles i el metacrilat dels diferents plafons mòbils on, elegantment, s’amaga el material de lloguer. 

 

Una decoració moderna i funcional amb un disseny integrat a la natura que l’envolta. 

PROJECTE: SKI PANINI BISTRO FOOD & DRINKS I SPORTS CALBÓ · EL TARTER

 

CONSTRUCTORA: CALBÓ ALTA MUNTANYA 

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari