TERRASSA SOL I NEU. SOLDEU
RELAX I VISTES
El nou lounge està als peus de la pista d’esquí Avet i s’ha convertit en el lloc de moda de SoldeuEl nou lounge està als peus de la pista d’esquí Avet i s’ha convertit en el lloc de moda de Soldeu nou lounge està als peus de la pista d’esquí Avet i s’ha convertit en el lloc de moda de Soldeu 

Aquesta temporada d’hivern, una nova plataforma –per sobre del riu Valira d’Orient– connecta la Terrassa Sol i Neu de l’Sport Hotels Resort & Spa Andorra amb les pistes d’esquí de Grandvalira. Gràcies a aquesta plataforma, hi ha una nova zona de debutants i un espai d’arribada més adient per a les competicions mundials de la pista Avet. 

També ha permès habilitar la Terrassa Sol i Neu perquè s’integri amb la muntanya, de manera que els esquiadors poden accedir directament des de les pistes a aquesta zona lounge.

 

Diferents gandules per a parelles, hamaques individuals, cadires i taules per grups omplen aquest espai que disposa d’estufes exteriors i guarda-esquís. Una terrassa d’oci que s’ha convertit en el lloc de moda entre els esportistes que, durant la jornada de neu, desitgen descansar, ja sigui per prendre el sol, escoltar música, menjar algun plat de la seva carta informal o gaudir de les vistes. t Hotels Resort & Spa Andorra acaba d’inaugurar la Terrassa Sol i Neu a la planta de sota del restaurant Sol i Neu Club Hermitage, especialment dissenyat per gaudir del sol, la mu?sica, un a?pat informal i les vistes a Soldeu durant la jornada d’esqui? 
  Sport Hotels Resort & Spa Andorra acaba d’inaugurar la Terrassa Sol i Neu a la planta de sota del restaurant Sol i Neu Club Hermitage, especialment dissenyat per gaudir del sol, la mu?sica, un a?pat informal i les vistes a Soldeu durant la jornada d’esqui? 

S


PROJECTE: TERRASSA RESTAURANT SOL I NEU · SOLDEU

CONSTRUCTORA: CALBÓ ALTA MUNTANYA 

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari