Crema corporal per a després de la dutxa, 100% natural, ecològica, veggie, sostenible, econòmica i senzilla
Temps d'alimentar la pell de manera natural
Independentment de quin sigui el nostre sexe o edat, tots fem servir algun tipus de cosmètic o producte d'higiene diària. No obstant això, tan important és que ens cuidem com que prenguem consciència deL perill inherent als tòxics presents en els cosmètics convencionals que apliquem diàriament en la nostra pell; l'òrgan més gran i pesat de l'organisme, que compleix complexes i vitals funcions.
La pell: hidratar-la i nodrir-la
El delicat mantell que ens recobreix el cos requereix la nostra atenció i cura, cal una correcta hidratació diària per mantenir i restablir el grau d'humitat necessari, així com una adequada nutrició, que li proporcioni aquelles substàncies que permetin la renovació cel·lular i previnguin el seu envelliment prematur.

Endarrerir la pèrdua d'aigua de la nostra pell i garantir una bona aportació de nutrients exigeix, doncs, una adequada ingesta d'aigua i una alimentació saludable especialment rica en fruites, verdures i hortalisses de temporada. En l'àmbit extern, els olis vegetals verges constitueixen excel·lents exemples de cosmètics naturals 'comestibles', que actuaran com a agents hidratants i nutritius alhora.

A continuació et proposo una crema corporal per a després de la dutxa, 100% natural, ecològica, veggie, sostenible, econòmica i de senzilla i ràpida elaboració casolana que, amb tan sols dos ingredients, hidratarà i nodrirà la teva pell en profunditat.

CREMA CORPORAL AMB UN TOC TROPICAL
Ingredients
70 ml d'oli de coco verge ecològic 
30 ml d'oli d'oliva verge ecològic 

Preparació
Dilueix l'oli de coco al bany Maria (a l'estiu no serà necessari).
Fora de foc, afegeix l'oli d'oliva i remou.
S'envasa en un pot de vidre amb tapa i es deixa reposar la crema unes hores a temperatura ambient fins que torni a agafar cos.
Aplica't una petita quantitat de la barreja després de la dutxa. Si tens la pell seca, la pots utilitzar també per a la cara.
Nota: 
A l'estiu l'oli de coco es torna líquid; si t'agrada una textura més densa, pots mantenir la crema refrigerada.

Josefina Llargués
Màster en Nutrició i Salut - UOC (Universitat Oberta de Catalunya)
Nutrició Ayurveda (International School of Ayurvedic Culture, Barcelona)

Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari