JUDIT GASET FLINCH · GALERIA ART AL SET
Petits retalls d'ànima
Les obres de l’artista Judit Gaset Flinch estaran a la Galeria Art al Set. Les galeristes i ella mateixa han volgut fer pública aquesta col·laboració amb una mostra de peces de l’artista.
Són peces de petit i gran format, peces de paret (quaderns) , tot fet amb fang de diferent tipus -refractari, gres, manganès etc... en alguns casos hi incorpora el ferro. Podem trobar-hi també gravats, treballats amb gofrats sobre paper de cotó.
Gaset ens descriu la seva creació com un treball basat en moments i fets que va vivint, un camí que es va fent dia a dia.. Quan ens parla del seu llenguatge, el descriu amb elements com escales, fletxes, finestres, portes, plànols i en algun moment lletres. Tot això entra i surt de l’obra, apareix i desapareix, ens assenyala un concepte bàsic que també sorgeix constantment, i és que en el fons, encara que hi entrin altres elements, sempre ha treballat sobre les realitats individuals i col·lectives, de com canvia un element quan està sol o se n’ajunten molts, de com tot forma part d’algo mes, de les diferents lectures de la mateixa realitat...

Escultures..., en aquest espai s’hi troben obres en vertical i d’altres en horitzontal; Aquestes últimes són més arriscades i difícils a l’hora d’exposar-les, en elles preval el concepte de l’obra sobre qualsevol altra cosa.

-“És una obra honesta, el que veus és el que hi ha, sense cap altra pretensió. Expliquen coses que portes dins teu, i que de vegades no n’ets ni conscient, es com teixir poc a poc i d’aquests fils en surten peces, petits retalls d’ànima de la persona que les fa “- diu l’artista.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari