ALFONS VALDÉS · MASSANDOR SERVEIS IMMOBILIARIS
Pintura abstracta
En tot projecte d’interiorisme, l’elecció del color és clau per a la seva elaboració, ja que aquest juga un paper molt important en l’espai, transmet sensacions, i pot influenciar en l’estat d’ànim, en la comoditat o el confort de les persones.
A Massandor Serveis Immobiliaris, ho van tenir molt clar a l’hora de dissenyar l’interior de la seva seu social, i van decidir que l’origen de la paleta cromàtica de l’espai havia d’estar en les pintures de l’artista andorrà Alfons Valdés. Per això van pintar les parets d’un to neutre per destacar i potenciar les obres d’art, fent-les el focus d’atracció.

La premisa de Massandor va encantar a l’Alfons que de seguida els va fer una proposta dels quadres que creia més interessants per a l’emplaçament del local, unes 10 obres que s’han distribuït en les dues plantes i aporten pinzellades de llum i alegria, calma i tranquil·litat.

Alfons Valdés ens defineix la seva pintura i l’origen de la seva tècnica.

“La meva inspiració neix d’una impressió, no de mirar la natura ni de reflexionar, surt d’una forma espontània, és a dir, quan m’ha passat una cosa determinada que em crea un impuls el transporto al quadre.

Quant a l’origen de la meva tècnica, jo sóc arquitecte de professió i ja dibuixava abans d’arribar a Andorra, amb retoladors, però no sabia preparar una tela perquè no tenia la formació. Va arribar un moment que jo estava molt interessat per la pintura, i resulta que el Sergi Mas feia classes a les nits a l’Escola d’Art de Sant Julià, a les quals vaig assistir durant tres anys. Vaig quedar al·lucinat de la facilitat de muntar una tela amb una lona, un bastidor i cola de conill, amb la que es feia una emulsió que permetia que la tela quedés plana com un timbal i es podia enganxar matèria. Se’m va obrir un camp inesperat, em vaig adonar que podia encolar qualsevol paper, ferro o matèria, i tot formava part del quadre. A partir d’aquí és quan jo començo a pintar de forma més seriosa.

Per entendre una pintura abstracta, cal mirar-la amb un estat d’ànim i veure-la com a tal. Segons ens sentim, aconseguirem analitzar-la i comprendre el que representa”
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari