24ª EDICIÓ DELS PREMIS ARTS D'ANDORRA
Escolta, creativitat i passió!
El passat mes d’octubre, va tenir lloc la 24a edició dels premis Arts Andorra, al Centre cultural de Sant Julià de Lòria, convocats pel Cercle de les Arts i les Lletres.

En aquesta edició, Núria Publicitat ha estat guardonada amb dos primers premis en la categoria de disseny gràfic, en la modalitat de publicació periòdica per la revista “L’Art de Viure Andorra” i en la modalitat de llibres, per l’obra “Retrats de Músics d’Andorra”.

Aquest és el quart premi que se’n duu la publicació “L’Art de Viure Andorra”, i el tercer consecutiu, afermant-se com un referent en aquest àmbit. Publicació que aposta per un diàleg entre disseny i anàlisi del context artístic contemporani amb una cuidada proposta estètica.
El llibre premiat és el resultat del saber fer d’un equip de quatre fotògrafs, en un projecte que va durar més de dos anys, on es vincula la música a la fotografia.

“Retrats de Músics d’Andorra” és una publicació amb una tirada de 300 exemplars, de gran format i d’altíssima qualitat en què es retraten una selecció de músics del país, en 66 instantànies, materialitzades en un gran i luxós llibre.

El disseny al servei de l’eficiència publicitària.

A Núria Publicitat implementen tots els seus coneixements creatius i estratègics per a la realització dels mitjans o plans de comunicació dels seus clients, ajudant a les empreses a millorar la seva imatge i desenvolupament empresarial a través d’un enfocament global de comunicació i màrqueting, idees creatives, suports efectius i solucions digitals.
Galeria d'imatges
Comparteix aquesta Notícia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notícia


Enviï el seu comentari