1r torneig de golf Andorra Sotheby's International Realty Golf Pitch & Putt La Cortinada

El passat 29 de maig, va tenir lloc el I Torneig de Golf organitzat per Andorra Sotheby's International Realty al Pitch & Putt de la Cortinada a Ordino. A la trobada van assistir clients i amics d'Andorra i de diferents parts del món: Dubai, Lituània, Colòmbia, França, Bèlgica...
Fidel als seus principis, Andorra Sotheby's International Realty transmet als seus clients l'excel·lència, la professionalitat i la garantia de qualitat en els seus serveis, que caracteritza la marca.


Durant la jornada, els assistents van poder gaudir al volant dels cotxes Maserati de la mà de Becier, i degustar els refinats sabors del Champagne Barons de Rothschild, de Bomar. A l'acabar la competició, el Josep Maria Kao, xef del KAO, el restaurant d'alta gastronomía xinesa, del Park Piolets Hotel Resort & Spa de Soldeu, va fer una exhibició culinària a tots els assistents, on van poder gaudir d'un exquisit dinar.
 

A l'esdeveniment, presidit per Narcís Socias, CEO d'Andorra Sotheby's International Realty, van assistir, entre d'altres personalitats de l'àmbit empresarial i polític, Josep Rodríguez, president de la Fundació Privada Tutelar, Ester Fenoll, Secretària General del Govern d'Andorra, Miquel Armengol, empresari de Bomar.
 

L'acte, de caire social va resultar un èxit gràcies a la incansable col·laboració de partners i participants, que a més va concloure amb la recol·lecta de fons (1.000 €) per a la Fundació Privada Tutelar d'Andorra.

Galeria d'imatges
Comparteix aquesta NotĂ­cia
   0 Comentaris 
No hi ha cap comentari sobre aquesta notĂ­cia


EnviĂŻ el seu comentari