XALET A LES COSTES DELS VILARS · ESCALDES-ENGORDANY

“Els volums es mouen” per adaptar-se a les circumstàncies, orientació solar, vistes,... per aquesta raó les cobertes són independents, per reforçar el concepte d’arquitectura viva que es vol oferir.

...MÉS 0 Comentaris
EDIFICI L'ALZINA · ANDORRA LA VELLA

L’edifici es situa al carrer de les Canals número 13, en una antiga urbanització al costat del casc urbà d’Andorra la Vella. Si bé és un edifici plurifamiliar s’ha tractat la seva imatge com un edifici unifamiliar tipus xalet (sobretot a la façana principal), tant en l’estudi compositiu de la façana com en...

...MÉS 0 Comentaris
CENTRE FISIO PREVENCIÓ - ANDORRA LA VELLA

L’objectiu d’aquesta remodelació era aconseguir un centre de fisioteràpia d’estil contemporani però que pogués perdurar en el temps. Un espai únic que aculli al visitant i que el client tingui ganes de repetir, no només pel servei, sinó per la qualitat de l’espai i de les persones implicades en el projecte de Benestar.

...MÉS 0 Comentaris
XALETS A COMES DE GUEM - ESCALDES-ENGORDANY

L’excepcionalitat d’aquests xalets és l’espectacular vista de la que gaudeixen, des d’on es pot contemplar tota la vall. Edificats sobre un terreny pla i per les característiques de la parcel·la, es van haver de construir de forma allargada i estreta, amb una circulació central i dependències a banda i banda.

...MÉS 0 Comentaris
ANDORRA SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY

El disseny i espai del Xalet Gran, on s’han ubicat les noves oficines d’Andorra Sotheby’s international Realty, transmet una certa màgia, encant i pau. Voltes catalanes, foc...

...MÉS 0 Comentaris
ANTONI POL I SOLÉ (XVI)

L' electrostàtica apareix associada a una càrrega elèctrica que s’acumula en la superfície d’un cos aïllat o en un cos conductor aïllat.

...MÉS 0 Comentaris