ANTONI POL I SOLÉ (XVI)

L' electrostàtica apareix associada a una càrrega elèctrica que s’acumula en la superfície d’un cos aïllat o en un cos conductor aïllat.

...MÉS 0 Comentaris
RESTAURANT WOK QIN

El Wok Qin, que obre les seves portes al carrer na Maria Pla, d'Andorra la Vella, és un restaurant de bufet lliure, sushi, wok i barbacoa argentina. En aquest projecte, el client tenia una idea molt precisa del que volia, dictada per l'estètica dels restaurants orientals, colors, il·luminació i mobiliari, tant de la sala com de la cuina.

...MÉS 0 Comentaris
NOU BURGUER KING - ANDORRA LA VELLA

Burger King ha inaugurat un nou local a Andorra amb el franquiciat Hambar. El nou restaurant, situat a l’Avinguda Meritxell, té una capacitat per a 285 persones. Aquest és el quart restaurant que Burger King compta a Andorra.

...MÉS 0 Comentaris
HOTEL LES CLOSES - ESCALDES-ENGORDANY

De la mateixa manera que evoluciona i canvia la manera de viatjar, els dissenys i espais dels hotels també. Així queda plasmat en la reforma de l’interior de l’hotel Les Closes, atorgant una major importància a les zones comunes, fent-les més àmplies, multifuncionals i intel·ligents.

...MÉS 0 Comentaris
EDIFICI SOCIOCULTURAL L'ESTUDI - ORDINO

L'edifici sociocultural L’Estudi, neix de la voluntat del Comú d’Ordino de concentrar en un mateix equipament un seguit de serveis socials, culturals i educatius que ara es...

...MÉS 0 Comentaris
Antoni Pol i Sole? (XV)

Descobert el 1900 per F.E. Dorn, va ser aïllat el 1908 per W. Ramsay i R.W. Gray. Li són coneguts 18 isòtops, tots radioactius, com el Toró 220 Rn i l’Actinó...

...MÉS 0 Comentaris